+ 45 20 96 25 09 i@digitaltribes.dk

Project overview

North Advokatpartnerselskab

 

Udfordringen

 

Det danske marked for juridiske tjenester er præget af en hård konkurrencesituation, hvor der konkurreres på pris og risikovillighed. Dette gælder også online, hvor mange erhvervsadvokater kæmper for at opnå synlighed på bl.a. Google. Med en betydelig mangel på digitalisering og analyser der viser at størstedelen af kunder i fremtiden skal indhentes online, var det en vigtig udfordring at tage op.

North Advokater er specialister i M & A, selskabsret, ejeraftaler, direktørkontrakter, Holdingselskaber og ApS. Men søgte man på Google tilbage i 2017 var dette ikke muligt at se. Udfordringen lå i at skabe øget aktivitet online så kundeporteføljen kunne udvides og virksomheden synligøres.

 

Løsningen

 

For at skabe værdi for North Advokater var det vigtigt at arbejde med virksomhedens grundlæggende byggesten. Omlægningen af virksomhedens website blev derfor en nødvendighed.

Udarbejdelsen af værdiindhold der er relevant og værdiskabende for modtageren, blev 1. prioritet for opbygningen af den nye hjemmeside. North advokater fik derfor tilkoblet en af Digital Tribes professionelle tekstforfattere til at skrive effektive markedsføringstekster.

Øget fokus på udarbejdelsen af tekster til bl.a. M & A, selskabsret og direktørkontrakter forbedrede virksomhedens lokale rangering og synligjorde dem overfor potentielle kunder. Når du søger efter ”M & A Advokat København” kan du finde følgende beskrivelse på side 1: ” North Advokater har ekspertise indenfor M & A. Læs mere om M & A og hvorfor det er utrolig vigtigt at have en specialiseret advokat ved din side.”

Teksterne kunne selvfølgelig ikke stå alene og The Tribe valgte derfor at øge virksomhedens Google Marketing-indsats. Der blev derfor arbejdet med onpage-, offpage og teknisk SEO. North Advokater valgte tilmed at allokere et større budget til Adwords-annoncering for at nå ud til et større og mere relevant publikum.

Indsatsen fortsatte på tværs af mange mediegrupper med et målrettet spor til små- og mellemstore virksomheder som primær målgruppe. LinkedIn og Facebook blev brugt til at fortælle om North Advokaters kernekompetencer og personlige historier. Gennem annoncering på Linkedin kunne North Advokater målrette deres budskaber til deres B2B målgruppe, og styrke deres online markedsføring.

Da virksomhedens egen Advokat Thomas Hanke blev en del a La Cour Bygs professionelle bestyrelse og skift fra Aps til A/S, blev dette naturligvis markedsført i en pressemeddelelse på Norths sociale medier.

Virksomhedens resultater er derfor blevet et vigtigt led i markedsføringsindsatsen, og dette kommunikeres glædeligt til nye potentielle kunder. De udvalgte highlights fra cases vedrørende M & A, selskabsret, ejeraftaler, direktørkontrakter, Holdingselskaber og Aps har vist sig at være et fantastisk eksempel på Norths professionelle advokatbistand.

 

Resultatet

 

På baggrund af en lang og målrettet indsats lykkedes det at styrke virksomhedens digitale tilstedeværelse. Rangeringen på google blev betydeligt forbedret og North Advokater er nu synlige hvad end du søger på M & A, selskabsret, ejeraftaler, direktørkontrakter eller Holdingselskaber og Aps. Virksomhedens hjemmeside fremstår professionel med stort fokus på optimering og kundeservice. Northadvokater.dk får nu flere henvendelser end aldrig før grundet øget trafik indhentet fra SEO, SEM, Annoncering og SoMe content.