+ 45 20 96 25 09 i@digitaltribes.dk

Velkommen!

Her kan du få eksperthjælp til logo, grafisk design og visuel identitet fra et team der går i dybden.

Leder du efter professionel hjælp til visuel identitet og branding, logodesign, webdesign, opsætning og grafisk design til bøger, virksomheds-rapporter eller andre former for tryksager, er du kommet til det helt rigtige sted.

Vi kan hjælpe med, at synliggøre din virksomhed i f.eks pressen, på sociale medier, til messer, i det offentlige rum eller til skræddersyede events. Vi arbejder med både digitale og trykte medier og kan følge dit projekt til dørs, fra grov skitse til færdigt produkt.

Lad Digital Tribes levere den fulde designløsning

Om du allerede har en designmanual eller skal bruge et ny visuel identitet, om du bare har brug for nye visitkort, et nyt logo eller behøver en større pakke af kampagnematerialer, kan vi udvikle og implementere det på både digitale platforme og i alle slags tryksager. Altsammen med udgangspunkt i en grafisk profil, som matcher dit kundesegment, dine ønsker og behov.

Vores grafiker inkluderer din virksomhed i alle faser, fra de første idéer kommer på bordet, til lanceringen af det færdige produkt – og med et grafisk udtryk, både du og vi kan stå inde for.

I modsætning til mange andre designere fokuserer vi på tiltrækning og salg. Er det digitalt design-arbejde du bestiller os til, inkluderer vi digital strategi i hele vores tilgang, så billeder og det visuelle design er optimeret både til søgemaskiner og menneskers nysgerrighed og købetrang.

Som digitale eksperter med specialisering i WordPress og Googles platforme, kan vi skabe en hjemmeside til dig, som både er visuelt appellerende og brugervenlig og som er overkuelig for dig selv at vedligeholde – hvilket vi med glæde sætter dig ind i, hvis du ønsker det.

Vi rådgiver og eksekverer desuden i SEO og er eksperter i Google systemet.
Vores grafiske designer, tekstforfatter og digitale strateg arbejder tæt sammen, for at sikre at potentielle kunder finder og bliver tændt på din virksomhed / organisation.

Vi tænker logisk og kreativt – og for os er UX og CX en naturlig del af designprocessen.

Kompetencer

Identitet

 

Er du nystartet med dit firma, har du udviklet et nyt produkt, eller er det bare på tide, at virksomheden får en grafisk opdatering, kan vi hjælpe. Med udgangspunkt i dit virke, dit behov og din smag, udvikler vi dig en skarp, grafisk identitet, klar til implementering i skiltning, på hjemmesider og alle andre digitale og analoge platforme.

Tryksager og reklame

 

Vi er specialister i udvikling, layout og produktion af tryksager i alle afskygninger. Skal du bruge roll-ups til en messe, emballage til dit produkt, flyere, plakater, brochurer og andet kampagnemateriale, kan vi tage opgaven hele vejen fra grov skitse til fysisk levering at dit materiale.

Illustration

 

Et billede siger som bekendt mere end tusind ord!

Har du brug for, at få illustreret et produkt eller et koncept, så det fremstår mere visuelt fængende og let forståeligt? Vil du understrege et budskab eller søger du blot et dekorativt, sjovt eller tankevækkende supplement i dit kommunikations-materiale (eller for den sags skyld på væggen i dit kontor)? Vores erfarne illustrator kan levere indenfor en bred vifte af udtryk og stilarter – fra pictogram til editorial til klassisk portræt – og til alle tænkelige formål og formater!

Book møde eller få uforpligtende tilbud med det samme