+ 45 20 96 25 09 i@digitaltribes.dk

Digital Tribes optimerer 360 indicator’s digitale tilstedeværelse ved implementering af ny markedsføring- og salgsstrategi.

Digital Tribes har hjulpet 360 Indicator med deres branding strategi og digitale markedsføring. Det har ført til øget trafik på websitet og flere tilmeldinger til virksomhedens Enneagram test. Digitaliseringsprocessen har været effektiv og skabt stor værdi for hele teamet bag Ennegrammet.

                                                                                Enneagram

Udfordringen

I forbindelse med at flere virksomheder og privatpersoner er begyndt at stifte bekendtskab med Ennegrammet og Ennegramtyperne, er der kommet flere udbydere på markedet som kan tilbyde Ennegram tests. Forandringen skaber konkurrenceproblemer, da kvaliteten af de udbudte tests er svingende og kunderne ofte modtager misvisende resultater. Hos 360 Indicator har de tilsammen mere end 40års erfaring og ekspertviden i Ennegrammet. Det er derfor afgørende at virksomheden differentierer og adskiller sig selv fra resten af markedet, så deres professionelle Ennegram test kan nå ud til kunder, som gerne vil opnå en større forståelse for dem selv og deres handlings- og reaktionsmønstre.


Løsningen

For at øge 360 Indicator’s kundebase og synlighed på nettet, har Digital Tribes forbedret virksomhedens position på bl.a. Google gennem udarbejdende SEO og Google Ads. På websitet er der lagt vægt på konverteringsoptimering, for at øge tilmeldinger til 360 Indicator’s Ennegram test. De forskellige Ennegram tests er blevet opdelt i niveauer, så virksomhedens kunder har flere valgmuligheder. Ennegram Test Free er udarbejdet til personer som ønsker at udforske deres Ennegramprofil på websitet, og skabe overordnet billede af deres Ennegramprofil. Ennegram Test Premium giver mulighed for at få uddybet styrker, udfordringer, forslag til udvikling, reaktioner ved stress og i trygge sammenhæng.

36o Indicator ønskede tilmed at konvertere flere leads. Dette er opnået gennem automatisering af virksomhedens e-mail markedsføring. Kunder som tidligere har taget Ennegram testen, vil fremadrettet modtage personlig og relevant e-mail markedsføring, så de kan forblive engageret i virksomheden.

Digital Tribes rådgivere har indsigt i Enneagrammet og Indenfor Enneagramverdenen hjælper vi udover 360Indicator, Enneagram.dk
Enneagramforeningen IEA Danmark  ligesom vores søsterbureau The Tribe tilbyder Enneagramworkshops med nogle af de fremmeste Enneagrameksperter i landet.